torstai 15. joulukuuta 2011

VoileipäkakkujaOsa eilisestä illasta meni voileipäkakkuja tehtaillessa. Tänään sitten kello aikaisin aamulla soimaan ja koristelemaan ennen töihin lähtöä. Nämä siis matkasivat mukana töihin työkaverin vanhenemisen juhlintaan. Tämä ensimmäisen pitää sisällään kinkkutäytteen, jonka ohje löytyy täältä ja meetvurstitäytteen jonka ohje seuraa tässä:

250g meetvurstia
1 punainen paprika
1,5prk maustamatonta tuorejuustoa
0,5prk kermaviiliä

Kumpaakin täytettä löytyy kakusta kaksi kerrosta. Tuon tomaattiruusun tekoon löytyy netistä ohjeita usemmastakin blogista, mutta lyhykäisyydessään otin kuorimaveitsellä tomaatista suikaleita jotka sitten pyörittelin ruusun muotoon. Ruusu pitää aika hyvin muotonsa kunhan ympärillä on muita koristeita tukemassa. Tuskin kukaan haluaa pelkästään tomaatinkuoria syödä, mutta kaunis tuo ruusu on koristeena.


Tämä seuraava kakku pitää sisällään lämminsavulohi- ja katkaraputäytteet, joiden ohjeen löydät täältä . Koristeluun otin ideoita vähän sieltä sun täältä netissä seikkaillen ja kerrankin ne olivat jokseenkin onnistuneita jopa omin silmin katseltuna. Mutta mitäpä koristeista, pääasiahan on se maku ja onneksi näytti työkavereille maistuvan.

2 kommenttia:

  1. Työkaverit Kiittävät, olivat niiiin hyviä voileipäkakkuja, terv. äskuus

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!