tiistai 13. joulukuuta 2011

Suklaakonvehdit


Ihka ensimmäiset onnistuneet konvehdit tästä keittiöstä. Ja ensimmäistä kertaa suklaan temperoinnin kimpussa, jotta näitä pystyisi käsittelemään huoneenlämpöisinä eivätkä heti sulaisi sormiin. Ehkei ihan nappisuoritus tuo temperointi, mutta sinne päin kuitenkin. Omaa tapaani en taida tähän edes laittaa, se kun ei ole lainkaan kaikkien tieteen ja taiteen sääntöjen mukaan toteutettu. :) Täältä ja täältä löytyy vinkkiä suklaan temperointiin ja konvehtien tekoon hieman oikeaoppisemmin kuin minun tekeminäni.

Nämä saivat täytteekseen ihan vain toffeekastiketta, mutta se takasikin ettei näitä tarvinnut makean nälkäänsä yhtä enempää syödä, sen verran makeita olivat. Tästä kokeilusta on jo parisen viikkoa aikaa, joten taidan tehdä näitä ennen joulua vielä toisella täytteellä. Suklaan pintaan sain kimaltavaa väriä laittamalla muotin pohjalle pensselillä hieman pronssin väristä kimaltelevaa tomuväriä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!