maanantai 12. joulukuuta 2011

Lisää joulun askarteluja


Leivonnan parista takaisin askarteluun. Päiväkodin joulujuhlat lähestyvät ja jotain pientä on ollut tapana hoitajille keväisin ja jouluisin keksiä. Tällä kertaa tällaista. Tulitikkurasiat on ostettu Sinellistä ja koristeekseen ne ovat saaneet lumihiutaleita, kimalletta, nauhaa, erivärisiä papereita, käytännössä mitä vain mielikuvituksen puitteissa. Pakettiin mukaan lasi jossa valkoisen hiekan keskellä punainen kynttilä. Unohtamatta tietenkään neidin itse tekemiä kortteja. :)
Muutama viikko sitten  käväisimme Finnmarin tehtaanmyymälässä Lahdessa ja sieltä on napattu tämä idea. Oikeastaan tämä osui ensimmäisenä tuon pikku neitimme silmiin joka patisti mumminsa askartemaan kanssaan samanmoisen. Tämä kotona tehty versio ei tietenkään ole mitään verrattuna siihen alkuperäiseen kun tästä kuulemma puuttuu se tärkein, eläimet. :) Onneksi mummilla voi sitten ihailla sitä versiota josta ne eläimet löytyvät.  

Tonttuja lukuunottamatta kaikki materiaali on kerätty metsästä. Mustikanvarpuja hieman maalailtu valkoisiksi jotta näyttää enemmän talviselta. Nyt alkaa kyllä olla talo niin jouluun koristeltu, että enempi olisi jo liikaa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!