lauantai 17. syyskuuta 2011

Prinsessakakku 16-vuotiaalle


16 vuotta täyttävälle tytölle matkasi tämä kakku johon päätyi yksi noista aiemmin tekemistäni pikeeritiaroista. Toiveena oli tuo tumman pinkki väri ja mahdollisimman tyttömäinen kakku, ensi vuonna sitten aikuisempana kuulemma jotain muuta. :)


Pitkästä aikaa päällystin kakun kokonaisuudessaan kaulintamassalla ja voi että se on yhtä vaikeaa joka kerralla. Tosin lopputulos siistimpi kuin aiemmin, joten lienee harjoitus osittain tehtävänsä tehnyt. Tumman kakkupohjan välissä itse tehtyä vadelmahilloa, vaniljamoussea, valkosuklaaraastetta ja vadelmia. Kostutus vaniljamaidolla ja kaulintamassan alla sokerikreemi. Koristeet tiaraa lukuun ottamatta kaulintamassaa. Kokonaisuudessaan olen aikast tyytyväinen tähän kakkuun.9 kommenttia:

 1. Todella hieno! Ihanat värit!! Hot pink. ;) Millä värillä värjäsit kuorrutteen?

  VastaaPoista
 2. Kiitos, väristä tuli kyllä minunkin mielestäni aika ihana. :) Kaulintamassa on värjätty Wiltonin ruusunpunaisella pastavärillä.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kakku, tuo pinkki on tosi upea väri ja koristeet ja asettelu nappiin!

  VastaaPoista
 4. Kaunis on kakku, ihana pinkin sävy vähän isommalle prinsessalle passelisti!
  Kaulitko kuorrutteesta tarpeeksi suuren levyn? Se nimittäin helpottaa päällystämistä huomattavasti, että on jopa ylisuuri massalevy - silloin sitä ei tarvitse kuin "heittää" kakun päälle ja alareunan rypyt häviävät kuin itsestään.

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille kommenteistanne! Onnistuin kerrankin kaulitsemaan levyn tarpeeksi isoksi, mutta ongelmaksi muodostui sen siirtäminen kakun päälle niin ettei sa hajoa ja repeile. Tällä kertaa säilyi ehjänä, edellisellä kerralla huonommalla tuurilla... Mutta tekemällä oppii! :)

  VastaaPoista
 6. Onpahan kaunis kakku. Todella onnistunut kokonaisuus ja pikeeritiara on hieno. Itsellä pitäisi kovasti harjoitella tuon pikeerin kanssa toslaamista. Se vaatii kaiketi vain hyviä hermoja. :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana kakku ja ihanat värit! Todella kaunis koristelu!

  VastaaPoista
 8. Tämäkin on ihana oikea prinsessakakku!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!