tiistai 12. kesäkuuta 2012

MansikkapopsitKesäistä, kesäistä! Törmäsin tämän näköisiin popseihin eilen selaillessani Confetin sivuja ja minusta näyttivät niin kivoilta että näitä näperreltiin tänään iltapäivällä tyttären kanssa. Tai äiti näperteli, tytär kärtti vieressä maistiaisia... Alkuperäisen ohjeen löydät täältä. Melkoisen makeitahan nuo ovat, mutta eipä tarvitse enenmpää kuin yksi syödä taltuttaakseen makean nälkänsä.

MANSIKKACOOKIEPOPSIT

175g mansikkadominoita
3rkl maustamatonta tuorejuustoa
n. 150g punaisia Candy Melts-nappeja
keltaisia nonparelleja
vihreää sokerimassaa/kaulintamassa

Erottele dominoista täyte erilliseen kulhoon ja murskaa sitten keksit. Sekoita keksimurskan joukkoon dominoiden täyte ja tuorejuusto. Sekoita kunnes massa on tasaista. 

Pyörittele massasta mansikan muotoisia palloja. Sulata muutama Candy Melts-nappi. Kastele tikkaritikun pää sulaan massaan ja laita se sitten keksipalloon. Siirrä tässä vaiheessa popsit jääkaappiin jähmettymään.

Valmista mansikoiden kannat vihreästä massasta. Itse käytin kaulintamassaa jonka värjäsin pastavärillä vihreäksi. Kaulitse massa ja ota pienellä kukkamuotilla kannat mansikoille. 

Sulata loput Candy Melts-napit ja kasta sulaan massaan popsit yksitellen. Ripottele päälle muutamia keltaisia nonparelleja ja mansikan kanta. Siirrä lopuksi jääkaappiin jähmettymään ennen tarjoilua.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!