tiistai 18. lokakuuta 2011

Syystunnelmia ja askarteluja


Pitkästä, pitkästä aikaa alkaa tehdä mieli näperrellä vähän muutakin kuin vain leipomisen parissa.Ylimmässä kuvassa hieman syksyistä tunnelmaa ulko-oven edustalla. Vielä voisi jotakin lisäillä toiselle puolen ovea. Tervetuloa-sydän taas roikkuu tällä hetkellä ulko-ovessa. Jotain se jäi kaipaamaan, mytta kun en keksinyt mitä, ripustin sen oveen tällaisenaan.


Nämä pienet sydämet tein eilen illalla. Toisin sanoen teki mieli kaivaa pitkästä aikaa ompelukone esiin ja nämä kun olivat suunnitelmissa niin tuumasta toimeen. Vielä en tiedä mitä ne tulevat koristamaan, mutta kaipa nuo paikkansa löytävät. Täysin varma olen vain siitä, että näitä tulee tehtyä vielä paljon lisää.Laitetaan sitten vaikka koristeeksi kaapissa odottavein joululahjojen paketteihin  jos ei muuta.

Ja kun vauhtiin on kerran päästy, tulee pensseli heilumaan maalin kera heti huomenna eteisen suunnalla. Sen jälkeen suunta matto ostoksille. Ja kun jo tänään tämän eteisprojektinin  aloitin, toivottavasti huomenna tulee valmista. Aloitan mielelläni kaiken maailman juttuja, mutta valmista on myös tultava nopeasti tai alkaaa hermostuminen nostaa päätään...


4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo ylin kuva! Tulisitko somistamaan meidänkin porraspään? :) Siinä oliskin puuhaa..
  Suloisia nuo sydämetkin.
  Intoa eteisen tuunaamiseen! Laitatko sitten kuviakin? :)

  VastaaPoista
 2. Pinna meni jo ja paloi kun ei homma etene niin nopeasti kuin ajattelin. :D Katsotaan mikä on lopputulos, ehkä niitä kuvia tulee sitten tännekin räpsittyä ja laitettua.. Puuhaa riittää meidänkin pihassa vielä vaikka kuinka ja paljon, heti tuon ylimmän kuvan ulkopuolelta kun alkaa loputon lehtimeri joka odottaa haravoimista ja se jos mikä on puuhaa jota inhoan. :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihana kurpitsa-lyhtyasetelma! Meillä pääoven ympärystän koristeluun olen tyytyväinen, mutta oma sisäänkäyntimme (kodinhoitohuoneen kautta) kaipaa ja kipeäasti jotain, en vain tiedä mitä...
  Sydämiä olen minäkin ommellut, mutta niistä myöhemmin kunhan tonttu on vieraillut ;-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!