tiistai 18. lokakuuta 2011

Kalasteleva Muuumipappa-kakku


Kyllä vain, 26 vuotta täyttänyt pikkuveljeni sai ehkä hieman turhan "lapsellisen" kakun, mutta kun isosisko välttämättä halusi toteuttaa suunnitelmansa ja kokeilla muovailla muumin... Kalastus taas kuuluu veljeni harrastuksiin, siitä muu aihe kakkuun. Mutta hyvin se kelpasi tämäkin, muumeineen päivineen. :) On muuten tuo muumin muotoilu ainakin näillä käsillä yllättävän hankalaa, hännätönkin tästä tuli, huomasin vasta kun kuvia räpsin.

Hajottamaankin tämän kertaalleen onnistuin. En tiedä miksi ei järki sanonut mitään kun yrittää laittaa kakkua jääkaappiin tuon muumin kera... Voitte uskoa että ei onnistunut ei, laituri painui kakun sisään ja muumi kaatui vauhdilla kumoon. Ei naurattanut silloin ei, mutta hymyilyttää kyllä tässä vaiheessa. :)

Sisällään kakku pitää edellisen tapaan lemon curdia, sitruunatäytettä ja valkosuklaata.


Oikein paljon vielä onnea tätäkin kautta, tänäänhän se virallinen vanhenemispäivä vasta onkin! :)

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana!! en kerralla mä sitten taidankin haluta muovaillun Nipsun ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mahtaako se seuraava kerta Riitta tarkoittaa vuoden päästä vietettäviä synttäreitä vaiko alanko jo harjottelemaan? :)

  VastaaPoista
 3. Voi herttinen kuin on ihana kakku! :)

  VastaaPoista
 4. Tällainen pitäisi meidänkin ukkelille saada! =D Hän on älytön muumipappa fani! Ei päästä leluhahmostaan irti edes nukkuessa ja hokee vähän väliä, et "muumipappa". x)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!