perjantai 1. huhtikuuta 2011

Hääkakun koriste


Tämä oli ensimmäinen hääkakun koriste jonka olen tehnyt. Sain malliksi kuvan koristeesta, jonka tyylistä koristeesta toivottiin, toiveena olivat myös oranssit kukat. Lopputulokseen olen itse ihan tyytyväinen, sokerimassa vain temppuili halkeilleessaan oikein urakalla. Olisi pitänyt sekoittaa puolet marsipaania mukaan, mutta kun en ollut lainkaan varma ehtiikö koriste siinä tapauksessa kuivua lainkaan, aikaa kun ei ollut muutamaa päivää enempää. Onneksi pienet kauneusvirheet on aina piilotettavissa esim. kukkasten alle. :)

5 kommenttia:

 1. Sanna, vakikävijä1. huhtikuuta 2011 klo 11.47

  Kyllä on ihanat. Kun sinä teet niin paljon kauniita kakkuja, niin kysyisin vähän neuvoa. :) Teen ystävälleni kakun ja siihen tulee reunoille kerma ja päälle kaulintamassa. Päälle koristeita, luultavasti kukkia kaulintamassasta. Niin päällystän kakun ja joudun sen viedä edellisenä päivänä ennen juhlia. Meneekö koristeet huonoksi siinä kakun päällä kun se on jääkaapissa päivän? Kiitos jos ehdit vastata! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis kommenteistanne! Itse laitan koristeet kakun päälle aina tarjoilupäivänä, varsinkin jos ne tulevat kokonaan tai osittain kermavaahdon päälle, näin pysyvät mielestäni parempina. Varsinkin sokerimassasta tehdyt koristeet alkavat helposti ikään kuin sulaa kermavaahdon päällä. Kaulintamassalla kakun päällystämisestä minulla on ihan hyviä kokemuksia, varsinkin jos alle laittaa sokerikreemin, säilyy yön ylikin jääkaapissa hyvin. Toivottavasti tästä oli apua! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana koriste! Olet todella taitava!

  VastaaPoista
 4. Hieno koriste! Syytä ollakin tyytyväinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!