perjantai 11. helmikuuta 2011

Ruusuja


Pitkään aikaan ei ole tullut tehtyä juuri minkäänlaisia koristeita kakkujen päälle, mutta nyt se innostus taisi taas jostain löytyä. Sen kertoo nuo ympäri keititötä ripotellut kukkaset. :) Nämä ruusut on tehty tuollaisesta valmiiksi keltaisesta banaaninmakuisesta karkkimassasta, jonka olen tilannut täältä, Leipurin putiikista. On muuten todella helposti käsiteltävää massaa, edes tomusokeria en tarvinnut lainkaan, eikä tuo massa silti jäänyt sormiin tai alustaan kiinni ja ruusun terälehdetkin sai muotoiltua helposti todella ohuiksi. Tällaisia tällä kertaa, ehkäpä ne jonkin kakun päälle tiensä löytävät.

6 kommenttia:

 1. Ihania ruusuja! itse kun oppisi tekemään ruusut itse, mutta niistä tulee aina niin kauhean näköisiä ettei kehtaa mihinkään laittaa :) Kauniita kakkuja osaat tehdä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Itsekin olen viimein ensimmäistä kertaa tytyväinen omiin ruusuihini. Kauan siinä kestikin. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan kauniita kukkasia olet tehnyt, niin aidon näköisiä :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita! Täytyiskin ostaa tuota karkkimassaa ja kokeilla itsekin. Oon kyllä niin peukalo keskellä kämmentä noiden koristeiden teon kanssa, että ihan tällaista lopputulosta ei ehkä tulisi, vaikka olisi kuinka helposti käsiteltävää massaa! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita ruusuja! Ruusujen teko kun on aika haasteellista ainakin minulle, kun haluaisin vain tietynlaisia ;)

  VastaaPoista
 6. Oho onpas aidon näköiset ruusut..vau!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!