perjantai 21. syyskuuta 2012

Heijastintehtailua

Pitkästä, pitkästä aikaa askartelun kimpussa. Täällä ollaan flunssan kourissa edelleen ja sitä myöten pakon edestä suurin osa ajasta sisätiloissa. Ihan en mitään tekemättä jaksa olla, joten heijastimia on tehty yksi jos toinenkin. Pöllöjä tällä kertaa. Idea näihin on uusimmasta Taika-lehdestä. Mukavaa ja hyödyllistä näpertelyä, ainahan syksyllä heijastimia tarvitaan! Huopaa ja heijastinkangasta, niistä on nämä pöllöt tehty.


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Ovat kyllä melkoisen kivoja roikkumassa takissa, laukussa, repussa.. Mukavaa piristystä syksyyn! :)

   Poista
 2. Voi kun söpöjä! Tuollaisen pöllön voisi kyllä laittaa kakunkin päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttären toiveena on saada synttärikakkunsa päälle pöllö, pöllökakkuja on siis tulossa kunhan synttäreiden aika ensi kuussa koittaa. :)

   Poista
 3. Voi miten kivoja heijastimia!

  VastaaPoista
 4. Kivoja pöllöjä :) Millä nuo osat kiinnitit toisiinsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Osat on kiinnitetty toisiinsa kaksipuolisella liimakalvolla. Sitä löytyy ainakin Sinellistä tuollaisena A4 kokoisena arkkina, josta on helppo leikata haluamansa kokoisia paloja. Heijastimen takana kiinni oleva nauha tosin tarvitsi kiinni pysyäkseen myös muutaman ompelupiston.

   Poista
 5. Hei, Tästä näyttää vierineen hetken aikaa kun olet tämän tänne päivittänyt ja ilmeisesti uusikin blogi on olemassa =). Kysyn nyt kuitenkin, teetkö noita pöllöheijastimia tilaukesta?
  Olisin kiitollinen jos vastaisit sähköpostiini anne.h.karppinen@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!