sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Barbie-kakku


Parin viikon lomareissu helteisellä Kreetalla on nyt vietetty ja paluu arkeen aloitettiin tämän kakun muodossa. Mukaan lähti myös kaksin kappalein voileipäkakkuja ja elämäni ensimmäinen kinuskikakku, mutta lienee ollut  kakun tekijän pää vielä lomatunnelmissa kun tuli hieman probleemaa tuon aikataulun kanssa ja sitä myötä kuvien otto jäi vähemmälle. Kiitos vaan kärsivälliselle kakkujen hakijalle joka pääsi leikkimökkiin tyttären tarjoamalle "kakkukahville" sillä välin kun minä stressasin ja ahkeroin keittiössä viimeisen kakun kimpussa.

Kauan on saanut odottaa kokeiluaan tämä barbie-kakkukin, mutta nyt sellaisen sitten viimein sain tehtyä. Enemmän ja vähemmän mutkien kautta, mutta mitäpä pientä virhettä ei saisi muutamalla kukkasella peitettyä? :) Täytteekseen kakku sai mansikoita ja päällinen on kaulintamassaa. Onnittelut sankarille tätäkin kautta!


Kesän ensimmäiset mustikatkin odottelevat jääkaapissa, josko niistä sitten jotakin seuraavaksi..

2 kommenttia:

  1. Kaunis Barbie-kakku! Itsekin tein juuri Barbie-kakun tyttäreni 5v synttäreille. Tytär valitsi mekon värit ja mallin ja minä toteutin parhaani mukaan. Tämä sinun tekemä Barbie näyttää aika samanlaiselta! :)
    annelliina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!