sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Hyvää Pääsiäistä



Appelsiinijuustokakkua persikkakiilteellä.. Tämä kakku on syöty jo tovi sitten, mutta se oli niin pääsiäisen väreissä että päätyi tänne nyt. Itse en tätä päässyt edes maistamaan muuta kun tekovaiheessa, mutta korviini kuului että taisipa tuo maistua sen syöneille.

Tarkkoja määriä täytteen sisällöstä en tullut laittaneeksi mihinkään ylös kun lisäilin aineita sen mukaan mitä se tuntui makunsa puolesta kaipaavan, mutta täyte sisälsi sitrusjogurttia, appelsiinituorejuustoa, appelsiinimehua, liivatetta, sokeria, appelsiinin kuorta ja kiilteessä soseutettua säilykepersikkaa, mehua ja liivatetta. Kunhan otan tämän uudemman kerran kokeiluun, laitan sitten ohjeen tänne kokonaisuudessaan.


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!