sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Tunnustus
Sumille lähtee kiitos tästä tunnustuksesta.

Hmm, kahdeksan asiaa itsestäni... Mistähän sitä aloittaisi.

1. En lainkaan ole talvi ihminen. Varsinkaan näiden viime talvien jälkeen - liikaa lunta ja aivan liian kovia pakkasia. Voisin suunnata kohti etelän lämpöä aina kun mittari näyttää -15 tai enemmän...

2. Olen ihastunut kirpputoreihin. Mikään ei ole ihanampaa kuin kierrellä, penkoa ja tehdä ihania löytöjä.

3. Aloitan joulukorttien tekemisen innolla usein jo marraskuun puolella, mutta joka vuosi liimailen viimeistä korttia kasaan vasta päivää ennen kuin ne jo pitäisi postittaa.

4. Inhoan yövuoroja ja teenkin niitä vain pakon edestä noin kerran kuussa.

5. Haaveilen muuttavani takaisin maaseudulle, pois täältä pääkaupunkiseudulta.

6. Haluaisin matkustella paljon nykyistä enemmän, mutta lottovoittoa ei ole vielä kuulunut jotta voisin kaikki unelmamatkani toteuttaa.

7. Hävettää myöntää, mutta olen aivan koukussa Big Brotheriin ja tiedän, ei hullumpaa ja turhempaa TV- ohjelmaa voi ollakaan, mutta voi kuinka oiva tapa nollata täysin ajatuksensa päivän päätteksi ja katsella mitä hullua ihmiset tekevät päästäkseen televisioon. :D

8. Saan tasaisin väliajoin puuskia, joiden aikana on saatava uusittua milloin keittiön, milloin jonkin muun huoneen sisustus. Eikä se tunne jätä rauhaan ennen kuin olen saanut suunnitelmani toteutetuksi ja mitä nopeammin, sen parempi.

Ja sitten tämä tunnustus eteenpäin tällä kertaa näille blogeille: Piian jututKakkumonsteriPurppura helmiä


Lisätään tähän loppuun vielä muutama kuva ihanalta sieniretkeltämme tältä iltapäivältä. Kummitätikin saatiin  koirineen mukaan reissuun. Saalistakin tuli taas vaikka kuinka ja paljon. Onnistuin siis sittenkin löytämään oivan suppilovahverometsän. :)2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!