sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Hyvää Pääsiäistä


Tämän kakun myötä toivottelen kaikille täällä piipahtaville oikein hyvää pääsiäistä, vaikka se jo kohta onkin ohi. Viiden jälkeen aamulla on tämä kakku noustu koristelemaan, jotta sain sen mukaani töihin lähtiessäni. Tämä päätyi eräälle työkaverille maisteltavaksi. Kokeilin tähän kakkuun ensimmäistä kertaa sirtuunatäytettä, jonka ohje seuraa tässä:

0,5dl sokeria
0,5dl vettä
1 sitruunan raastettu kuori
1 sitruunan mehu
1rkl maissitärkkelystä
1 prk Flora Vispiä

Laita kattilaan kaikki aineet lukuun ottamatta Flora vispiä. Sekoita hyvin ja anna kuumentua kattilassa kunnes kiehahtaa. Anna jäähtyä hyvin. Vaahdota Flora vispi ja lisää sen joukkoon hyvin jäähtynyt sitruunakiisseli.



1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!