lauantai 23. huhtikuuta 2011

Dinosauruksia kummipojalle


Kummipojan synttäreille matkasi tämä kakku tänään mukanamme. Toiveena siis saada kakun päälle dinosaurus ja onnekseni dinosaurustahan se lopputulos muistuttaa. Kuva on maalattu pastaväreillä sokerimassalevyn päälle. Vihreä ruoho pursoteltu sokerikreemistä, kivet sokerimassaa ja hiekka digestive keksien muruja.

Täytteenä kakussa vadelmahilloa ja maitosuklaamoussea. Alunperinhän ajatus oli tehdä täytteestä daimsuklaan makuista, mutta siinä vaiheessa kun tuo kyseinen suklaa savusi mikron aukaistessani pitkin keittiötä ja palovaroitinta, piti pistää suunnitelmat uusiksi. :)


Ajatus oli vielä tehdä dinosaurus pipareita matkaan mukaan ja teinkin ja sain ne kulkemaan autolle asti ehjänä kunnes laatikkoa autoon laittaessani ote lipesi ja laatikko tipahti maahan. Ruhtnaalliset neljä ehjää piparia sen jäljiltä, muilta puuttui pää tai häntä... Enpä tiennyt itkeäkö vai nauraa siinä vaiheessa, mutta samallepa nuo maistuvat kaikesta huolimatta - rikkinäisinäkin.


4 kommenttia:

  1. Upea kokonaisuus, kaikki sopii yhteen just eikä melkein!
    Hyvää Pääsiäisen jatkoa sinnekkin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos sanoistasi, tätä kakkua olikin todella mukava tehdä! Pitkästä aikaa jokin vähän vähemmän tyttömäinen kakku. :)

    VastaaPoista
  3. Kun kysyin Aleksilta minkälaisen synttärikakun haluaa, niin tokihan se halus dinosauruskakun... muisti ilmeiseti tän :) mut mä huijasin ja laitoin vaan dinosauruslelun istumaan kakun päälle.

    VastaaPoista
  4. Nämä kelpaisi meidänkin 5-vuotiaalle pojalle! ;)Hienoja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!