lauantai 8. tammikuuta 2011

Barbapapa kakkua


Kaveri muutti uuteen asuntoon ja kun en oikein mitään kummempaa viemistä keksinyt, päädyin tekemään suurelle barbapapan ystävälle kakun. Kuva on maalattu pastaväreillä sokerimassalle. Maalaaminen jäi himppusen viime tinkaan, mistä johtuen se ei ollut kuivanut ihan kunnolla, mutta kyllä siitä selvän silti sai. Täytteenä vadelmamarmeladia ja mariannemoussea - hyvää. 

Oli kyllä mukavaa suunnitella ja tehdä pitkästä aikaa täytekakkua, edellisestä olikin jo aikaa. Ja nyt se pää vasta ideoita toteutettavaksi pursuaakin kun vauhtiin taas pääsi. :) Saa nähdä koska tulee tilausuus toteuttaa suunnitelmiaan.


4 kommenttia:

  1. Ihana! Tuo musta tyyppi oli mun suosikki pienenä, oliko se joku Pörrö nimeltään?

    VastaaPoista
  2. Hei! Pääsimme tyttärieni kanssa maistamaan tätä ihanaa herkkua. Oli kerrassaan suussa sulavaa ja niin hieno, että ei olisi halunnut rikkoa. Tyttäreni "tilasi" heti nähtyään ja maistettuaan samanlaisen omille synttäreilleen. On kyllä aika vaikea rasti tällaiselle tiikerikakkuleipojalle, joka minä olen eli täytyy keksiä jotain muuta. Kiitos hyvästä blogista, täältähän löytyy vaikka mitä leivontaideoita.

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille kaikille kommenteistanne ja Karoliina, kerro vaan Riikalle kun kaipaat ohjetta siihen kakkuun, kyllä se täältä päästä tarvittaessa muistellaan ja paperille kirjotetaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!