tiistai 16. marraskuuta 2010

Muumitalo


Voi hermojen kiristys sentään tämän talon kanssa! Tuo katto sai minut vannomaan etten enää ikinä yritä koota samanmoista taloa. Liikaa osia, liian vähän käsiä, siinäpä se lyhykäisyydesään.

Tämän piparkakkutalon tein pyynnöstä työkaverilleni ja se matkaa uuteen kotiinsa heti huomenna. Alunperinhän olin ajatellut tehdä tällaisen meille kotiin, mutta nyt tuntuu siltä, että meidän pöytääkoristaa jotain ihan muuta mallia oleva talo. Jouluun on aikaa, mieli voi toki muuttua...

Tein piparitaikinasta myös muumihahmoja ja koristelinkin ne jo, mutta totesin niiden sitten olevan aivan liian isoja kun olisivat olleet kolmisen kertaa tuon pikkuoven korkuisia. Siispä suunnitelma B käyttöön ja väsäämään muumihahmoja sokerimassasta. Noh, kyllähän ne tunnistaa, mutta paremminkin olisi voinut onnistua. Ovat raukat muumipeikkoa ja Pikku Myytä lukuunottamatta jääneet ilman jalkojakin. :)

7 kommenttia:

 1. Hieno tämä on! Ihanat kuuset! =) Olen myös joskus kasannut yhden Muumitalon kummipojalle, melko urakka oli! Kaikki meni hyvin kunnes yksi terassin osa meni väärin, poika kuuli tämän ja sitten alkoi kauhea huuto ettei se olekkaan enää yhtään Muumitalon näköinen! =D
  Kiitos linkityksestä, nipsukukkaroita on helppo tehdä, voi kun viitsisi kuvata ja laittaa ohjeet blogiin. Mukavaa joulunodotusta! =)

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno muumitalo ja hahmot!
  Mä en oo vielä innostunu kokeilemaan tälläisiä, vaikka muiden tekeleita ihailen ja arvostan.
  Luultavasti mun hermoni on liian lyhyet selviytyäkseen tälläisestä projektista...

  VastaaPoista
 3. Ahkeruus ja viitseliäisyys on palkittu hienolla lopputuloksella. Samaa sanoisin hieman alempana olevista ihanista taloista ja kauniista kuusi-ideasta !

  www.nami-hiiri.com

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava talo,wau!!:) Tein viime vuonna eka kertaa taloja ja niistä ei edes onnistunut kuvatkaan!:D Tosin ei olis ollu julkaisukelpoisiakaan!!;D Harkitsen jätänkö tänä vuonna väliin... :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis teille kaikille kommenttia jättäneille! En minäkään ole piparkakkutaloja ennen väsännyt kuin kaupasta valmiiksi ostetuista osista, mutta tuntuu tänä vuonna tuo innostus iskevän kokeilemaan vähän sitä sun tätä. :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana talo asukkeineen <3 <3<3

  VastaaPoista
 7. en muuten usko, ettet yritä uudelleen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!