lauantai 30. lokakuuta 2010

Jatkoa 3-vuotis synttäreiden vietossaTällä kertaa juhlittiin hieman isommalla joukolla mummolassa. Tarjolla kakun lisäksi mm. vaahtokarkkeja, cookie popseja, voileipäkakkua, pullaa, pipareita... Laittelen ohjeita tänne kunhan kiireiltäni ehdin, mutta kakusta lienee aloitetaan. Nyt viimein sai neiti sen kuvan kakkunsa päälle minkä halusikin - värityskirjasta bongatun prinsessan hevosineen. Kakun välissä mansikkahilloa, viipaloituja mansikoita ja valkosuklaamoussea.

Ja laktoositon hieman pienempi kakku sai väliinsä vadelmamarmeladia ja laktoositonta kermaa, prinsessateemalla tämäkin, milläs muullakaan. :) Tämän kanssa kävi vähän hassusti kun ehdin laittaa tuon kuvan kakun päälle vasta melko myöhäisessä vaiheessa ja kuinkas ollakaan, oli aika mahdoton leikata kun ei ollut ehtinyt pehmentyä juuri lainkaan. 


Lähipäivinä seuraa ohjetta mm. noista mansikkavaahtokarkeista (jotka onnistuivat yli odotusteni), eikä jäänyt kotiin viemisiksi ainuttakaan. :)

2 kommenttia:

  1. Melkein voisi sanoa, että liian hyviä oli tarjoomiset, kun oli pakko syödä ittensä ähkyyn :) ja hienoja oli kakut, niinkuin aina!

    VastaaPoista
  2. Se katsos Riitta menee näin, että suku saa kärsiä ja saada ähkyn kun leivontakärpänen iskee, ei mahda mitään. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!