torstai 14. lokakuuta 2010

Cake Pops


Cake pops, näitä olen ihastellut useammassakin blogissa. Tilaisuus niiden tekemisen tuli aivan vahingossa. Onnistuin nimittäin eilen tuhoamaan yhden kakkupohjan jota tein viikonlopun tulevaa kakkua varten - se levisi puoliksi pitkin uunin pohjaa...

Sen mitä pelastettavissa oli, käytin näihin popseihin. Murensin kakkupohjan (tumma kakkupohja) jämät pieneksi muruksi ja lisäsin sekaan Sunnuntai vaniljatuorejuustoa sen verran että massasta pystyi käsin pyörittelemään pieniä palloja. Nuo pallot siirsin jääkaappiin jähmettymään ja sillä välin sulatin mikrossa Fazerin tummaa ja valkoista suklaata jotka sitten sekoitin keskenään, tummasta suklaasta kun en yksinään oikein tykkää. Haarukkaa ja lusikkaa apuna käyttäen levitin sulan suklaan popsien päälle ja koristelin jonka jälkeen takaisin jääkaappiin jähmettymään.

Voisin melkein sanoa että ovat parhaimmillaan nyt vasta päivän jääkaapissa oltuaan. Voi olla että jossain muodossa löytyvät synttärikahvipöydästä.

1 kommentti:

  1. Herkullisen näköisiä!
    Tuohan on hyvä, ettei mennyt kakkupohja hukkaan. Se aina harmittaa, jos joutuu roskiin paiskaamaan...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!