perjantai 3. syyskuuta 2010

Kinkku-juustosarvet


Nämä on vaan kerta toisensa jälkeen niin hyviä. Ja helppoja ja nopeita tehdä. Ei haittaa vaikka häärii pienet avuliaat kätöset mukana, maku on ihan yhtä hyvä vaikka ulkomuoto vähän lapsen käsissä muuttuikin.

                                                TAIKINA

          • purkki rahkaa
          • 3,5 dl vehnäjauhoja
          • 2,5 tl leivinjauhetta
          • 0,5 tl suolaa
          • 50 g sulatettua margariinia
          • 2 dl juustoraastetta (käytin emmentalia)
Kaikki aineet vain sekoitetaan keskenään.

Täytteeksi käy oikeastaan mikä vain, itse laitoin tällä kertaa pieniä kinkkukuutioita ja hieman juustoraastetta. Voitelu kananmunalla ja uuniin 225 asteeseen n. 15 minuutiksi. Parhaimmilta maistuvat hyvin jäähtyneinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!