lauantai 29. tammikuuta 2011

Appelsiiniboston

Hieman epämuodostunut, mutta hyvän makuinen. :) Tavalliseen pullataikinaan yhdistin täytteeksi appelsiinimarmeladia ja Valion maustettua vaniljarahkaa. Muistakaa laittaa täytettä melko ohuesti, itselläni sitä tuli hieman liikaa ja pulla painuikin tuosta keskeltä hieman kasaan. Yhdistelmäoli kuitenkin hyvä ja maku oikein keväinen.

Tämä on siis tehty irtopohjavuokaan, jonka pohjalle laitoin leivinpaperia ja reunat voitelin. Hyvin irtosi paiston jälkeen kun antoi hetken aikaa jäähtyä. Tämänhän olisi voinut vielä koristella jotenkin, muten ehtinyt ennen kuin vikkelämmät sormet nappasivat palasen maistaakseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!