tiistai 12. lokakuuta 2010

Lohivoileipäkakku


Pitkästä, pitkästä aikaa tein voileipäkakun sunnuntaiseen kahvipöytään täytekakun seuraksi. Kiireissäni kaupassa juoksin vielä lauantai-iltana ja kakku on kyhätty siitä mitä kaupasta löysin ja muistin ostaa mukaani. Kylmäsavulohesta kakun siis tein ja lopputulos oli kyllä sen arvoinen että samainen voileipäkakku saattaa löytyä myös 3-vuotis synttäripöydästä myöhemmin tässä kuussa.

Leiväksi valitsin ruispaahtoleipää

Täyte:

150g kylmäsavulohta
1prk ruohosipulituorejuustoa
ruohosipulisilppua
1/2prk CremeFraichea
maustekurkkua silputtuna

Kakun päällystin maustamattoman tuorejuuston ja CremeFraichen seoksella.
Koristeeksi laitoin herneenversoja, tomaattia, kurkusta kukkamuotilla kukkasia ja kylmäsavulohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!