Nämä löytyivät myös päivällä kahvipöydästä. En oikein ole valmiin kaupasta löytyvän voitaikinan ystävä, siksi teen usein suolaisia pasteijoita tehdessäni taikinan itse. Tykkään joulun alla tehdä tästä taikinasta myös joulutorttuja. Tällä kertaa täytteeksi laitoin kylmasavulohta, keitettyä riisiä ja hieman ruohosipulituorejuustoa.
RAHKAVOITAIKINA
1prk (250g) maitorahkaa
250g margariinia/voita
4dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Sekoita rahka ja pehmennyt rasva keskenään. Lisää seokseen keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe. Pyöritä palloksi ja siirrä jähmettymään jääkaappiin, hetken aikaa jähmettynyt taikina on helpompi leipoa. Paista pasteijat 225 asteessa n. 10-15min
Oi nam!! Nyt tuli kyl vesi kielelle..... :)
VastaaPoista