tag:blogger.com,1999:blog-3842668761461675015.post6338550419957181234..comments2022-12-20T09:56:18.334+01:00Comments on KakkuUnelmia: Kakku 40-vuotis synttäreillePaulahttp://www.blogger.com/profile/10620448189536683665noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3842668761461675015.post-4908385869616185232011-10-19T16:51:47.034+02:002011-10-19T16:51:47.034+02:00Todella hieno kakku ja ihana värimaailma!Todella hieno kakku ja ihana värimaailma!Caritahttp://nuppumuru.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3842668761461675015.post-62804877194217889662011-10-16T12:19:30.024+02:002011-10-16T12:19:30.024+02:00En tiedä onko tästä vastauksesta apua, itsekin kun...En tiedä onko tästä vastauksesta apua, itsekin kun vasta harjoittelen tuota karkki/sokerimassalla päällystämistä, mutta...<br /><br />Kakun tulisi olla mahdollisimman tasainen niin päältä kuin reunoilta ennen kuin alat päällystämään kakkua. Epätasaisuuksia voi vielä hieman tasoitella kun levittää päälle sokerikreemin. Sen jälkeen Päällinen on suht helppo tasoittaa käsin (tai välineellä joka on tarkoitettu kakun päällisen ja reunojen taasaamiseen, itse en sellaista omista). Ja pääasia että kaulitsee massasta tarpeeksi ison levyn, jotta ylettyy kunnolla reunojen yli, muuten helposti repeilee varsinkin tuosta kakun alareunasta. <br /><br />Se kakun alareuna onkin se jota en koskaan meinaa saada siistiksi ja nytkin se huonoiten onnistunut kohta on piilossa tuolla kakun toisella puolella, kameran ulottumattomissa. :)Paulahttps://www.blogger.com/profile/10620448189536683665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3842668761461675015.post-1420456041136764252011-10-16T07:36:28.863+02:002011-10-16T07:36:28.863+02:00Oi ihana!! :) Miten tuon sokerimassan päällisen sa...Oi ihana!! :) Miten tuon sokerimassan päällisen saa niin tasaiseksi..?Mansikkamarenkihttp://www.mansikkamarenki.blogspot.com/noreply@blogger.com